top of page

"La vida entre reixes" de la Viqui Molins.


Benvolgudes i benvolguts;

La Germana Viqui ens torna a fer tocar de peus a terra i ens presenta una altra de les realitats que ella coneix bé:"La vida entre reixes"



Diuen d'ella a l'editorial Claret:

La Victòria Molins ens introdueix en aquest llibre, segona part del publicat anteriorment [Estava a la presó i em vau visitar, Claret 2016], a un conjunt de vivències i testimonis de moltes persones que pateixen la pèrdua de llibertat. Ens fa arribar des d’una perspectiva fresca i directa el patiment i les vivències d’interns i internes que estan reclosos en els centres penitenciaris de Catalunya, que des de l’any 1983 gestiona la Generalitat.

Voldria remarcar la referència a tres persones, ja traspassades, però que varen deixar un empremta molt important en l’àmbit de les presons catalanes i en l’espai de les persones que pateixen al carrer, algunes de les quals acabaven ingressant a la presó.

Fragments del pròleg d’Ignasi Garcia Clavel.


Avui mateix en fa la presentació. Ho deu seguir per yotube a https://www.youtube.com/watch?v=83kz6n2C-J4&feature=youtu.be



Des de la mateix editorial ens permeten fer comandes a:


Moltes gràcies Viqui per desvetllar-nos l'esperit profètic!

34 views0 comments

Recent Posts

See All

Una quaresma de proximitat

Això continua.... després de la primera, ve la segona! Proper tema: Tenir cura de les persones avui Ponent: Llum Delàs Si t'animes a venir, omple la inscripció que tens aquí mateix. Gràcies

bottom of page