top of page

"El carrer dels invisibles" Nou llibre de Victòria Molins

Un nou llibre de la Vicky Molins. « El carrer dels Invisibles ». Un llibre especial per la nostra germana que ens parla de l’experiència de moltes de les persones que participen del projecte d’Hospital de Campanya de la Parròquia de Santa Anna. Ella només els hi posa veu. Certament la comunitat de les Teresianes del Raval està de festa. Una festa que les impulsa a sortir al carrer i compartir amb tots nosaltres. Una festa que ens interpel·la a tots nosaltres i als que compartim vida amb elles a sortir al carrer per prendre partit. Les necessitats del barri són moltes i recomanem comprar el seu llibre per ajudar a portar a terme més projectes humanitzadors com la que ella ens explica. Gràcies Vicky per ajudar-nos a tenir els ulls ben oberts.

Compartim un vídeo de l'Editorial Claret i algunes fotografies de l'acte de presentació al claustre de l'església de Sant Anna. Algunes persones de la comunitat parroquial han volgut acompanyar a l'autora en aquesta presentació conduïda pel periodista Antoni Bassas.





49 views0 comments

Recent Posts

See All

Una quaresma de proximitat

Això continua.... després de la primera, ve la segona! Proper tema: Tenir cura de les persones avui Ponent: Llum Delàs Si t'animes a venir, omple la inscripció que tens aquí mateix. Gràcies

bottom of page