top of page

"Encuentro de Cardenales" i "Un plan para resucitar"

La Revista Vida Nueva ha convocat una trobada online amb 3 cardenals de 3 continents, per tal d'establir un diàleg sobre la qüestió: I ara, després del confinament, què?"

Per Pasqua el papa Francesc va publicar a Vida Nueva una meditació que va titular "Un plan para ressuscitar". En poques paraules el papa demanava que aprofitéssim els ensenyaments de la pandèmia per treure'n profit, per ressuscitar, i posava l'accent en que aquesta resurrecció no era tornar a estar com abans de la pandèmica, com si res no hagués passat.

És un article que val la pena llegir. Hi teniu accés fent clic aquí sota:


UN pla per ressuscitar VN pqelcarme
.pdf
Download PDF • 1.24MB

Ara, la mateixa revista Vida Nueva, convoca una diàleg entre les cardenals de Barcelona, de Huancayo i de Rabat. Tres perspectives des de tres continents .Valdrà la pena seguir-lo per veure si som capaços de fer d'aquesta crisi una oportunitat, també per a la nostra parròquia del Carme.


Serà dimecres 24 de juny a les 6 de la tarda.


L'accés el posaran a la pàgina inicial del Web de la Revista Vida Nueva. El trobareu, doncs, fent clic AQUÍ.Trobareu més informació a Vida Nueva


18 views0 comments

Recent Posts

See All

Una quaresma de proximitat

Això continua.... després de la primera, ve la segona! Proper tema: Tenir cura de les persones avui Ponent: Llum Delàs Si t'animes a venir, omple la inscripció que tens aquí mateix. Gràcies

Comments


bottom of page