top of page

La nit de les Religions 2021

L'Oficia d'Afers Religiosos (OAR) ens informa



Els dies 18 i 19 de setembre tindrà lloc la sisena edició de La Nit de les Religions a Barcelona. Seran dos dies de portes obertes i d'activitats, presencials i telemàtiques, organitzades per conèixer i interaccionar amb la pluralitat de conviccions, tradicions espirituals i confessions de molts veïns i veïnes de la ciutat. La iniciativa està organitzada per l'Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.


Entre les activitats organitzades, hi ha previstes xerrades, tallers, concerts, representacions , rutes guiades, etc. Podeu trobar més informació sobre la Nit de les Religions i consultar el programa d'activitats en el següent enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/oficina-afers-religiosos/ca/noticia/sisena-edicio-de-la-nit-de-les-religions-a-barcelona-nitreligions2021_1098149


Us recordem que l'assistència a les activitats serà amb aforament limitat i inscripció prèvia, respectant les normes de seguretat i higiene corresponents.



5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page