top of page

Dijous de Corpus

L'Ou com ball, les enramades, la Patum .... la nostra tradició al voltant del Corpus.


Però per Corpus a les nostres comunitats, recordem de manera especial que Jesús es fa present en cada eucaristia.


Caritas et convida a SER MÉS POBLE DE DÉU que surt a l'encontre del món


#SiguemMésPoble: Canvia el teu estil de vida.

Cultiva la proximitat i la disponibilitat. Fes-te veí i veïna, re-vincula't amb altres persones i grups, atreveix-te a donar, però també a demanar, perquè aquesta interdependència crea fraternitat.


#SiguemMésPoble: Canvia la teva mirada.

Apropa la teva mirada a la realitat com fa el bon samarità. Conèixer i posar nom obre el cor a la compassió per poder escoltar, atendre i curar a qui es troba en el teu camí.


#SiguemMésPoble: Comparteix el teu temps.

I viu de veritat amb el cor obert a l'amor. Riu, agraeix, beneeix, crea, gaudeix de la natura i converteix la teva vida en lloança; assaboreix la bellesa, comparteix la teva alegria, acompanya el dolor i la tristesa, participa a la parròquia, fes un voluntariat, acosta't a les associacions del teu barri. El present és ple de temps.


#SiguemMésPoble: No passis de llarg.

Seguir Jesús implica prendre partit i fet tot el possible perquè la dignitat, els drets i la justícia siguin possibles per a tothom. Visquem conscients de tot i siguem més coherents amb les decisions personals i amb les que prenen en grup, en equip, en comunitat. Els canvis es gesten des d'un nosaltres compartit.





7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page