top of page

Crònica de la Festa del Carme

Vam poder compartir l'amor pel Carme.


Aquest any Sí! Amb les mesures de seguretat que requereix el Procicat, vam poder celebrar la festa del Carme, amb la il·lusió del retrobament d'uns i altres.

De bon matí, ja vam obrir les portes perquè tothom pogués entrar a casa; La Mare de Déu del Carme ens saludava a tots i totes.

A les 9 h la primera missa.

Llavors moments per pregar, per saludar i per visitar els Vitralls.



Que bonic poder veure en primer pla; àngels, flors, sants i apòstols! Amb el sol que ens va ven il·luminar els fantàstics vitralls que tenim aquí a casa. Vitralls elaborats pel Taller Bonet i dibuixats pel Darius Vilà.

Des del balcó també es poden veure molt bé els dos murals, i el presbiteri.

Fins i tot, pots observar els vitralls de l'altre costat, que encara no hem pogut restaurant.



A les 12 h Missa solemne presidida per Mn. Ramon Novell (conegut per tots nosaltres, ja que va ser l'antic rector) i concelebrada pel Diaca Ricard Rodríguez-Martos, de Stella Maris que ens va fer una bona homilia.

Van estar també acompanyats pel rector del Carme, membres de la comunitat escolàpia, l'Arxiprest, i altres preveres de la zona.



Al final de la missa, un petit homenatge al Francesc Andreu, que desprès de molts anys deixa el consell pastoral. La Maria Rosa li va llegir unes emotives paraules i li va fer entrega d'un petit detall en nom de la Parròquia.

I per acabar bé la festa... el grup Mon Raval van fer una ofrena floral a la Mare de Déu del Carme i ens van cantar unes havaneres. Moltíssimes gràcies!!!


Aquest any encara no vam poder anar junts al restaurant. Però junts podem restaurar el Carme.

Moltes Gràcies per totes les aportacions fetes!


A la tarda les portes es van tornar a obrir, per poder continuar la festa. Més visites al temple i també més visites als Vitralls. Aquesta vegada vam tenir també un grup d'infants.


Primer van escoltar les explicacions del Mn. Jaume Salas i llavors.... a fer d'artistes i dibuixar el seu propi vitrall.


Vam acabar el dia amb la missa de 7 h.


Segur que en aquesta crònica m'he deixat moltes coses per explica, en especial tots els retrobaments entre les persones que ens estimem el Carme.

Malgrat les mascaretes ens tapen el somriure, els nostres ulls estàvem il·luminats!

Malgrat vam mantenir les distàncies de seguretat, ens vam sentir a prop els uns dels altres.

Malgrat la pandèmia, vam poder pregar junts, perquè la Mare de Déu és protegeixi de tot mal.



No vull acabar, sense donar en nom de la Parròquia a totes les persones voluntàries que vau fer possibles que durant tot el dia les coses funcionessin. Des de les persones que vau ser a les taules, a les que vau ajudar a la litúrgia, els que vau preparar les coses els dies previs, etc.. Mil gràcies.


I Gràcies a tots i totes els que: vau venir! Per entrar, per participar, per col·laborar econòmicament, per ser-hi, per pregar, per posar llum ... per fer del dia del Carme un dia de festa i germanor.




32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page