QUI SOM?

La comunitat, veïns i veïnes del barri, vivim amb preocupació la situació del nostre entorn. Per aquesta raó, des de Caritas Parroquial volem donar suport a les famílies que ho necessitin.

 

QUÈ ENS PROPOSEM?

Des de la comunitat parroquial i de la mà de Càritas Parroquial, impulsem un projecte d’acollida, acompanyament i suport a les famílies del barri.

Des de la parròquia ens fem sensibles a la situació actual agreujada per la pandèmia del COVID. Detectem dificultats en algunes famílies, així com un augment de la vulnerabilitat especialment dels infants i joves.

Treballem per ser un punt de suport que pugui: acollir, acompanyar i donar suport a les famílies del barri. Des de la parròquia podem: escoltar, atendre, apropar-nos, derivar i ajudar en la mesura de les nostres possibilitats.

A QUI ENS ADRECEM?

Ens adrecem a les famílies del barri.

  • Per tal de conèixer les seves necessitats i fer-ne una detecció estem en coordinació amb entitats, institucions i serveis del nostre entorn.

  • A través de la comunitat parroquial ens posem en contacte amb les famílies que per diferents situacions de vulnerabilitat.

  • Potenciant la solidaritat veïnal com a eix de suport de tota la comunitat.

COM FEM L’ATENCIÓ?

Oferim el telèfon de contacte de la Parròquia: 93 442 25 63

La primera atenció la farem telefònica i determinarem si cal una cita per entrevista personal.

AMB QUINS RECURSOS CONTEM?

La parròquia té recursos escassos però malgrat tot no volem renunciar a col·laborar amb els nostres veïns i veïnes del barri. Per això portem a terme accions per a aconseguir recursos:

  • Recollida d’aliments.

  • Realitzar col·lectes periòdiques que ens permetin fer ajuts

d’aliments frescs: carn, verdures, fuites…

  • Contem amb la col·laboració d’algunes parades del Mercat, farmàcies, supermercats del barri que facilitin aquestes ajudes (sempre amb total discreció)

  • Busquem ajuts econòmics externs amb diverses entitats.

  • Treballem en Xarxa amb Serveis Socials i altres Entitats del barri sempre que sigui necessari.

 

 

La comunitat parroquial vol aportar el seu gra de sorra amb voluntat d’ajudar a pal·liar el patiment dels veïns i les veïnes del Raval. Tots nosaltres volem ser coherents amb el missatge de l’Evangeli de Jesús de Natzaret i apropar-nos als més vulnerables.