top of page

INAUGURACIÓ I CONFIRMACIÓ

Eucaristia solemne el passat diumenge 28 de novembre de 2021


El passat diumenge dia 28 la celebració de l'Eucaristia va ser presidida pel Bisbe Sergi Gordo, acompanyat del Mn. Enric Termes, Vicari episcopal, juntament amb la comunitat escolàpia.La comunitat del Carme estàvem de doble celebració:

  • Inauguració/benedicció del Presbiteri restauració

  • La confirmació d'un grup de joves de la Parròquia i de l'escola Pia de Sarrià.


En primer lloc, el Bisbe es va reunir amb els joves confirmants, per poder compartir un petit moment comunitari.


Vam celebrar l'eucaristia, remarcant que la confirmació no és un punt i final. Sinó un punt i seguit.

Seguit, perquè com a persones cristianes compromeses hem de poder continuar donant el nostre testimoniatge dins i fora de l'església.

El propis joves, en la lectura del seu manifest, així ho expressaven.... volen treballar per un món més just, més igualitari, oberts a les noves oportunitats, al futur, al canvi, ...


Just abans d'acabar la celebració, el Bisbe Sergi va felicitar a la Núria Piqué, responsable de la restauració portada a terme a la parròquia,


i va fer-ne l'oportuna benedicció.I vam acabar la celebració, com no podia ser d'altre manera.... amb una foto de grup dels confirmants.

Felicitats: Marina Fernàndez, Eduard Moll de Alba, Tula Calsina, Helen Jumbo, Jonh Pol Lagua, Kristelle Clhoe Tsani, Lara Malbog, Alexandra Sulit, Shanell Pérez, Jean Jumbo.


I felicitats a tota la comunitat del Carme per haver aconseguit portar a terme aquesta restauració.

38 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page